مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام من به خاطر خیانت در امانت از شخصی شکایت کردم و خودرو که بنام خود شخص بود توقیف کردم چندین روز بعد دادخواست اعتراض شخص ثالث و توقیف عملیات اجرایی اومده و مشخصه مالک خودرو با یه نفر یه مبایعه نامه ساختگی مبنی بر اینکه من ماشینمو قبل توقیف فروختم درست کرده
ساختگی بودن مبایعه نامه قابل تشخیصه؟ چجوری؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر مطمئنید جعلی هست درخواست کارشناس کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ادعای جعل نمایید
کارشناسی خواهد شد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله میتوانید با انکار قرارداد درخواست کارشناسی نمایید ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ قابل تشخیص است. بر همین اساس اگر شما از این موضوع اطمینان دارید درخواست ارجاع امر به کارشناسی دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست ارجاع به کارشناسی بدهید.