مشاوره حقوقی رایگان - تهدید شرفی

با سلام. بنده با شخصی یک توافق نامه سرمایه گذاری نوشتیم ، حال وکیل ایشان به بنده اظهارنامه داده و گفته توافق نامه ربوی است و سریعا چک های موکلم را مسترد نمایید ، و نوشته است عمیقا به عواقب ناشی از طرح شکایت کیفری از ناحیه موکلم و بالاخص عوارض ناشی از آن در خصوص شغل همسرتان بیشتر بیندیشید.
آیا میتوانم از ایشان برای تهدید کردن همسرم تحت عنوان تهدید شرفی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.