مشاوره حقوقی رایگان - تعیین اجاره بها

باسلام اجاره ما 15پیش2میلیون بود دوسال از اجاره مغازه باقی مانده الان صاحب مغازه میگوید باید اجاره 50-5تومن شود آیا از نظر قانونی این مبلغ درسته نظر ما مبلغ30-3/5میباشد اگر قبول نکند چکار کنیم ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمان حیات قرارداد بایستی طرفین به مفاد آن پایبند باشند و در صورت اتمام قرارداد شرایط جدید حکم فرماست مگر اینکه در قرارداد چنین شرایطی پیش‌بینی شده باشد‌.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در قرارداد آمده طرفین باید نسبت به آن تعهد داشته باسند