مشاوره حقوقی رایگان - مراحل پس از ثبت شکایت

باعرض سلام
ببخشید ما امروز بر علیه یک املاک شکایت جعل سند را ثبت کردیم میخواستم‌ مراحل پس از ثبت شکایت در مرجع قضایی رو‌ بدونم که بنظر شما چندروزه جوابش میاد شنیدم جعل سند دادگاهش فوریه و زود نتیجه میده

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، زمان رسیدگی به پرونده ، مشخّص نیست و بستگی به فرصت دادگاه و تعداد پرونده ها دارد و اگر نیاز به کارشناس خط و امضاء باشد ، بیشتر طول می کشد . زیرا مراحل کارشناسی ، وقت گیر است. مراحل تجدید نظر و اعاده دادرسی و احیاناً واخواهی و غیره هم ، مزید بر علّت است. لذا توقّع نداشته باشید که در زمانی که انتظار دارید ، به رأی مورد نظرتان دست یابید.