مشاوره حقوقی رایگان - حقوق. مستمری بگیر بعد از ازدواج مجدد

سلام من با ازدواج مجدد حقوقم قطع شد بعد اعلام کردن با ازدواج مجدد حقوق زوجه قطع نمی شود بیمه مراجعه کردم رسیدگی نشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باازدواج مجدد حقوق زوجه قطع میشودمگرعقدموقت باشدکه ثبت نمیگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ازدواج مجدد قطع خواهد شد و لیکن باز هم از طریق بیمه این موضوع را بنحو حضوری پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
به موجب بند یک ماده ٤٨ قانون حمایت خانواده مصوب سال 91 و آئین‌نامه اجرایی مربوطه مصوب 27 بهمن 93 قوه قضائیه، ازدواج دائم همسر یا همسران بیمه شدگان یا مستمری بگیران متوفی، مانع استمرار در پرداخت مستمری فوت و سایر مزایای جانبی متعلقه به آنان نخواهد بود.
لذا شکایت خود را به بیمه مربوطه از طریق اظهارنامه یا پست ارسال کنید چنانچه طرف سه ماه پاسخ کتبی دربافت نکردید از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

با ازدواج حقوق مستمری نباید قطع شود از طریق دیوان عدالت اداری می توانید دعوای خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر مستمری همسر خود را دریافت می کردید قطع ننی شود
شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با ازدواج مجدد بیمه قطع نمی‌شود پیگیری نمایید حتی ایامی که قطع شده است را می‌توانید دریافت نمایید