مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کابل با قرار منع تعقیب تمرد به مامور با قرار موقوف تعقیب

سلام من دو تا پرونده دارم یک بار برای من قرار منع تعقیب و موقوف تعقیب صادر شده ولی الان پیامک اومده باید برم پیش حاکم و کیفر خواست اومده می‌خوام بدونم یا من حبس بهم میدن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار منع تعقیب با قرار موقوفی تعقیب تفاوت دارد کدام یک از این قرارها برای شما صادر شده و اگر قرار منع تعقیب صادر شده کیفرخواست صادر نمی‌شود احتمالاً رای شما از دو بخش تشکیل شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بله امکان پذیر است
مگر پرونده به نفع شما باشد و بی گناه باشید
مستند و مستدل دفاع کنید
حتی المقدور با یک وکیل مبرز حاضر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده به دادگاه ارسال شود می توانید در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به جزئیات پرونده دارد.بله میتواند حبس دهد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
صدور کیفرخواست به معنی ارسال پرونده به دادگاه است.
نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.
قاضی براساس مدارک و مستندات رسیدگی می‌کند و شما باید با ادله مناسب از خود دفاع کنید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
احتمالا شاکی به قرار مزبور اعتراض کرده وادله قابل قبول ارائه نموده وکیفرخواست صادر شده که دلالت دارد بر جلب به دادرسی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا به قرار منع تعقیب و قرار موقوفی تعقیب اعتراض شده و مورد قبول واقع شده است و بر اساس آن، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شده است. فلذا شما بایستی در دادگاه به استناد ادله خود به دفاع از خویش بپردازید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع پرونده شما بررسی شود