مشاوره حقوقی رایگان - کراهت شدید

سلام. من در دوران عقد به سر می برم.. 4سال است از حق حبس اتفاده می کنم. اما مهریه نمی گیرم.. مقدار مهریه ام 114 سکه و 200گرم طلای ساخته شده عندالمطالبه و دودانگه خانه عندالاستطاعه است.. شوهرم حاضر به طلاق توافقی نیست.. حاظرم تمام مهریه را ببخشم و نفقه ای راکه گرفتم پس دهم.. آیا دادگاه درخواست طلاق به دلیل کراهت شدید را می‌پذیرد.. آیا می توانم از این راه طلاق بگیرم؟قبول بذل باقاضی است یا مرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان دادخواست وجود دارد
رویه متفاوت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله‌؛ با بخشیدن مهریه و عودت مبالغ نفقه امکان طلاق خلع و مبارات وجود دارد‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
صدور حکم طلاق بستگی به دلایل و دفاعیات و مستندات ارائه شده توسط شما خواهد داشت