مشاوره حقوقی رایگان - بارداری هنگام صیغه بودن

سلام وقتتون بخیر. بنده خانم 28ساله هستم که دوساله مطلقه هستم ویکساله به آقایی صیغه شدم که ایشون نامزد دارن وبطور ناخواسته باردار شدم اماایشون الان میگن که نمیخواد اسم بچه توشناسنامش باشه الان حدود دوماهه باهم اختلاف داریم امامن بچمومیخوام میشه راهنمایی کنیدکه چکاربایدکنم میتونم اسم بچم توشناسنامه خودم باشه برابچم شناسنامه بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست نام فرزند در شناسنامه ثبت شود از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید ابتدا جهت نام فرزند و سپس شما می‌توانید شناسنامه بگیرید

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود ...
بله در این شرایط شما هم با مراجعه به دادگاه خانواده میتوانید پدر را مجبور به اخذ شناسنامه کنید و در صورت عدم اجبار شرایطی برای اینکه خود شما بتوانید برای فرزندتان شناسنامه بگیرید وجود دارد. برای راهنمایی دقیق تر صحبت تلفنی کارسازتر خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ثبت نام فرزند در شناسنامه بایستی از طریق دادگاه اقدام کنید تا پدر با حکم دادگاه مجبور به اخذ شناسنامه شود در غیر این حالت میتوانید خودتان راسا از طریق اداره ثبت احوال با گواهی ولادت طفل اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که صیغه نامه و گواهی ولادت دارید از طریق اداره ثبت احوال می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه نامه دارید می توانید نسبت به ثبت و اخذ شناسنامه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست اثبات زوجیت و الزام به ثبت واقعه ‌ نکاح به طرفیت زوجه را مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مشکلی ندارد با ارائه صیغه نامه و گواهی ولادت میتوانید فرزند را در شماسنامه خود ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسم فرزند درج می‌شود
مبارک است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

موظف به اخذ شناسنامه برای طفل و ثبت رسمی ازدواج موقت است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

طرح دعوی الزام به صدور شناسنامه
مشهد هستید درخدمتم جهت پیگیری قضایی

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتونید دادخواست اثبات عقد موقت والزام ایشان به ثبت ازدواج موقت را بخواهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی ک قصد سما ایجاد مسیولیت برای همس تان است بایستی از.طریق دادگاه الزام ایشان را بخاهید و در صورتی ک هدفتان ثبت نام فرزند در شناسنامه خودتان است با داستن گواهی تولد و صیغه نامه بایستی ب اداره ثبت احوال مراجعه کنید . . ضمنا توصیه بنده جهت تبعات اینده زندگی فرزندتان ابتدا مراجعه ب دادگاه و الرام پدر ب ثبت نام فررند در شناسنامه و سپس مراجعه ب ثبو احوال است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با اثبات عقد موقت میتوانید نام بچه را در شناسنامه وارد کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید الزام به ثبت واقعه ازدواج و دریافت شناسنامه را از دادگاه بخواهید