مشاوره حقوقی رایگان - شکایت درمورد نتیجه آزمون استخدامی آ پ 1401

باسلام من درآزمون کتبی بالاترین نمره را آوردم درمصاحبه هم خیلی سعی کردم ولی دراعلام نتایج مردود اعلام شدم بااختلاف 8نمره در1000نمره لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم چگونه به دیوان عدالت اداری شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید علت رد چه بوده در صورتیکه موارد غیر قانونی و یا به اصطلاح تخلفی رخ داده شده باشد میتوانید از طریق دیوان اقدام کنید در غیر اینصورت دل به خواهی نیست که هرکسی از هر نتیجه ای راضی نبود یک تیری به دیوان بزند تا مگر نتیجه بگیرد !!!

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر دلیل محکمه پسند برای اعتراض دارید به وکیل مراجعه کنید تا اعتراض کند