مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست جلب ثالث

سلام بر استادان گرامی
خواهان هستم در یه پرونده در مرحله بدوی علیه کارفرما اداره جهاد کشاورزی و پیمانکارم طرح دعوا نمودم
دادگاه نظریه کارشناسی رو قبول کردن پیمانکار 60 درصد تقصیر گرفت و محکوم به پرداخت خسارت به بنده شد
نظریه کارشناس 3 نفره مورد تایید دادگاه قرار گرفت مهندس ناظر 10 درصد و خودم هم خواهان 30 درصد مقصر شدیم الان دادگاه محترم به دلیل عدم طرح دعوا به طرفیت مهندس ناظر در مرحله بدوی
محکوم به پرداخت خسارت 10 درصد در حق خواهان ( اینجانب ) نشده و حق اعتراض در مرحله تجدید نظر خواهی توسط قاضی داده شده سوال بنده ( خواهان ) اینه اگه جهت جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوق قانونیم بخوام دادخواست جلب ثالث به طرفیت مهندس ناظر در تجدید نظر خواهی تقدیم کنم فقط باید به طرفیت مهندس ناظر باشه یا مهندس ناظر کلیه خواندگان در مرحله بدوی ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم تجدید نظر خواهی و هم دادخواست جلب ثالث به طرفیت مهندس ناظر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در دعوای جلب ثالث لازم نیست که اصحاب دعوای اصلی به عنوان خواندگان جلب ثالث درج شوند و صرفا نام مجلوب ثالث به عنوان خوانده دعوی حلب ثالث درج می شود