مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور

سلام و عرض ادب .پسرم لوازم خانگی بصورت اقساط خریداری کرده و بدون اطلاع من فاکتور خریدش را بنام من گرفته. زمان خرید بنده حضور نداشته و هیچ امضایی نکرده ام .آیا در صورت عدم پرداخت اقساط ،فروشنده میتواند طلبش را از من بخواهد .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده مسولیتی متوجه شما نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر علیه شما طرح دعوی نماید �ا نیز می‌بایست علیه پسرتان طرح دعوی جعل امضا نمایید