مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند ملک به تاریخ قبل

سلام
وقت شما بخیر
بنده روز 25 مرداد، همسرم را حین رابطه نامشرو با خانمی بازداشت کردم. ایشون یه خانه داشتند که هنگام خرید، از شرکتی که در آن کار می کردند، مبلغی وام گرفته بودند که هنوز تصویه نشده بود و هر ماه مبلغی از حقوقشان، برای این وام پرداخت میشد. بنده مطمین هستم که در این تاریخ 25 مرداد، خانه همچنان به نام ایشان بوده است. بعد از به اجرا گذاشتن مهریه ی خود، متوجه شدم که ایشان سند خانه را به نام مادرشان منتقل کرده اند که تاریخ سند تیرماه است ولی تاریخ دریافت سند، اول شهریور ماه می باشد. اقوامشون مدیر دفتر اسناد هستند و در همین دفترخانه این انتقال سند انجام شده است. بنده مطمین هستم که جعل سند رخ داده است و تاریخ انتقال سند را ماه قبل زده اند.
چگونه می توانم این جعل سند را برای قاضی اثبات کنم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اثباتش تقریبا غیر مقدور است.میتوانید گردش ثبتی آن را از اداره ثبت اسناد بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه جعل به استناد اسناد و مدارک موجود در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید. با نتیجه‌گیری در این پرونده کیفری، سپس دادخواست به خواسته‌های اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و مطالبه مهریه را به ثبت برسانید. در جلسه رسیدگی دادگاه خانواده به این حکم کیفری قطعی شده دال بر جعل سند اشاره کنید.