مشاوره حقوقی رایگان - در مورد فروش زمین زراعی

سلام یک قطعه زمین زراعی به مساحت 48000 متر بصورت ارث به مادرم و خاله هام رسید که سهم مادرم 12000 متر بود که به من فروخت 100 متر عرض آن درست لب جاده اسفالته روستا هستش که حدود 500 متر آن جز حریم جاده روستا است ___ لازم به ذکر است که من 11500 متر مربع همین زمین مذکور سند قطعی از دفترخانه به نام خودم دارم حال باید بپرسم من در مبایعه نامه مقدار 12000 متر از مادرم خریدم اما فقط 11500 متر سند قطعی دارم و 500 متر حریم جاده ( 500 متر جز حریم جاده است ) حال من چه متراژ از زمین رو میتونم بفروشم که حریم جز آن نباشه و آیا 11500 رو میتونم کامل بفروشم یعنی 500 متر که سند قطعی ندارم ( 12000 متر که بصورت مبایعه نامه بنگاه ) جز حریم جاده روستا قرار بدم و 11500 متر بفروشم که سند دارم یا باید 11000 متر بفروشم ( چون میگن حریم جاده قابل فروش نیست ) و 500 متر زمین جزء حریم میوفته و من باید 11000 رو بفروشم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام یک کارشناس املاک تعیین کنید کارشناسی انجام بدهد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از کل متراژ حریم جاده را کسر نمایید مابقی قابل فروش است.