مشاوره حقوقی رایگان - رفع نقص

باسلام و خسته نباشید
بنده علیه برادرم بابت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کردم
دادگاه بدوی برادرم رو به هفت و شانزده روز حبس تعزیری بابت جعل و هفت ماه و شانزده روز حبس تعزیری بابت استفاده از سند مجعول محکوم کرد
برادرم در لایحه تجدیدنظرخواهی به یک باره به سند رسمی استناد کرد و گفت من برای ملک مورد ادعای برادرم سند رسمی دارم و فراموش کرده بودم ارائه بدم
دادگاه تجدیدنظر پرونده رو به دادگاه بدوی اعاده کرد تا سند مورد ادعای متهم با ملک موضوع شکایت مطابقت داده شود
پس از اعاده پرونده، دادگاه بدوی دستور کارشناسی رو صادر کرد
حالا کارشناس نوشته سند مورد ادعای متهم با ملک مورد نظر مطابقت ندارد
سوالم از اساتید گرامی این است که آیا باتوجه به اتفاقات افتاده و استناد الکی برادرم به سند باطله و اطاله دادرسی، دادگاه تجدیدنظر میتونه مجازاتش، رو تشدید کنه و یا این که احتمال تخفیف مجازات امکان دارد یا نه؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه سند ، جعلی تشخیص داده شود میتوان مجازات را تشدید کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
امکان تشدید مجازات توسط دادگاه تجدیدنظر وجود نخواهد داشت
ولی امکان تخفیف مجازات وجود خواهد داشت