مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام وقت بخیر خواهشا راهنمایی بفرمایید
بابت زمینی که منابع طبیعی مدعی است ملی است و الان در تصرف سازمان بنادر دریانوردی است
ما سند داریم و شکایتی که انجام دادیم بابت بهای عادلانه زمین بود کارشناس از امور اراضی امد و کارشناسی که که اون ملک ما در محدوده ملی نبوده دادگاه بدوی مارو حاکم کرد و بندر رو به پرداخت بهای زمین طبق نظر کارشناس قیمت گذاری محکوم کرد
پرونده در تجدید نظر مورد بررسی قرار گرفت و جلسه رسیدگی گذاشتن و حضوری جلسه برگزار شد ظاهرا منابع طبیعی روی سند ما سند دیگری گرفت دادگاه تجدید نظر قرار عدم استماع دعوی صادر کرد و در متن ذکر شده بندر بدون مجوز قانونی در حکم غصب قرار دارد ولیکن خواهان ( که ما هستیم ) میبایست دعوی خلع ید و رفع تصرف را انجام میداد نه بهای عادلانه و رای قطعی است
سوال بنده این است ما باید الان از اول دعوای اثبات مالکیت مطرح کنیم؟
و اینکه سند مگه خودش دال بر اثبات مالکیت نیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما
شما باید با توجه به مستندات و دلایل موجود ، دادخواست مناسب اقامه نمایید

و چون اداره منابع طبیعی سند مالکیت دارد دعوای خلع ید هم رد خواهد شد

و شما باید ابتدا دادخواست اعتراض به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.