مشاوره حقوقی رایگان - بازگردانی پیام های حذف شده از ایتا

باسلام
شوهر بنده از طریق شماره تلفنی که برایش خریدم یک حساب کاربری در پیام رسان ایرانی ایتا باز کرد و بعد مدتی متوجه ارتباط شوهرم با یه زن شدم که داخل پیام رسان عکس های برهنه یک زن دیگر روی تخت خواب من هست بعد که شوهرم متوجه شد اقدام به حذف تمام پیام ها با اون خانم کرد. سوالم این است آیا امکان بازیابی آن پیام ها وجود دارد؟ و اینکه آیا قضات دستور استعلام صادر میکنند یا خیر؟ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما شکوائیه تحت عنوان رابطه نامشروع را به ثبت برسانید و درخواست استعلام از پیامرسان ایتا را داشته باشید در صورت صلاحدید قاضی دستور استعلام صادر میشود و امکان بازیابی وجود خواهد داشت.