مشاوره حقوقی رایگان - چه باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید؟

سلام خسته نباشید من سه سال پیش خدمت تمام کردم و الان متاهل ویک فرزند دارم برام احضاریه اومد رفتم دادگاه گفت متهم به 200 هزارتومان رشوه هستید دردوران خدمت واین پولم باشماره شما باقاچاق چی تماس گرفته شده وبه حساب یه زنی ریخته شده که من نه میشناسم ونه اصلا هم شهری یا هم استانی منه واز خطم سوءاستفاده شده هرچند گفتم خبرندارم ال بل گفت خوب ثابت کن نتونستم ثابت چه کسی به گوشیم تماس گرفته واتهام افتاد گردنم بخاطر نداشتن مدرک والان باوثیقه 200 ملیون ازادم والان 9 ماه گفتن خبر بهت میدیم خبری نشده میشه راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

احتمال میدیم فیشینگ صورت گرفته باشد با موارد نزدیک به این موضوع

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو پیگیری کن آنها باید ثابت کنند که پول به حساب شما واریز شده