مشاوره حقوقی رایگان - حقوق برادر

سلام. بعد از فوت برادر پیگیر نشدیم و حقوق برادر به عنوان مستمری از تامین اجتماعی به همسرش رسید که فرزند نیز ندارن و بعد از چند سال متوجه شدیم که ازدواج کرده و بچه نیز دارد سوال من اینه که آیا اقدام کنیم حقوق برادرم به مادرم که خودش مستمری بگیر تامین اجتماعی میرسه یا خیر؟ 10 سال بیشتر از فوت گذشته.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حقوق متوفی به عنوان مستمری همسرش تعلق می‌گیرد حتی در صورت ازدواج در صورتی به مادر شما تعلق �‌گیرد که در زمان حیات متوفی مادر تحت کفالت ایشان بوده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله از طریق تامین اجتماعی اقدامات مربوطه را به انجام برسانید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مراغ حضوری به تامین اجتماعی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر به مادر نمی‌رسد چون حقوق دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مادر چون مستمری دریافت می‌کند به ایشان نمی‌رسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر به مادرتان نمی رسد.
می توانید از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید اگر زن ازدواج کنه مستمری وی قطع خواهد شد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا مطابق قانون جدید بعد از فوت همسر حقوق مستمری به همسرش تعلق می گیرد حتی اگر ازدواج کند قطع نمیشود.
ثانیا ـ مادر شما یک مستمری دریافت میکند دیگر از بابت پسرش سهمی ندارد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بر اساس مقررات جدید مستمری زن پس از فوت شوهر حتی اگر ازدواج کند قطع نمی شود.
مادر شما با توجه به اینکه خودشان مستمری می گیرند نمی توانند دو مستمری دریافت کنند.