مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

با سلام
پنجشنبه شب با 2تا از دوستان در کنار یک پارک کوهی نشسته بودیم و قبلش دوستانم کمی الکل مصرف کرده بودندن که گشت بسیج مشکوک می‌شود و وقتی به ما می‌گوید مشروب مصرف کرده اید منکر میشویم و بعد یک بطری کنار ما پیدا کردند که 100 سی سی داخل آن عرق بود و ما گردن نگرفتیم چون افراد و ماشینهای دیگری قبل ما و درهمان حین آنجا بودند و چون حکم نداشتند و پلاک شخصی بود سوار نشدیم تا ماشین آگاهی آمد و سوار ماشین آنها شدیم.در کلانتری تست نگرفتند چون در حالت عادی بودیم و چون متاهل بودیم گفتند یک نفر گردن بگیرد تا آزاد شوید امشب.یک نفر گردن گرفت و من که صاحب ماشین بودم نوشتم متعلق ب فلانی بود و در ماشین پیدا شد.روز شنبه به دادسرا مراجعه کردیم و دادیار اول میخواست حکم به زندان بدهد اما چون انکار کردیم برای ما نیست دوباره پرونده ب کلانتری ارجاع شد.و گفت 10 روزبعد بیا نامه آزادی ماشین را بگیر.و یک نامه داد امضا کنیم که ازقرار هر نفر30 میلیون باشد ولی نه فیشی گرفتند نه پولی نه سندی و از دادسرا بیرون آمدیم.و دوستم همانجا گفت که بخاطر ما که متاهل هستیم گردن گرفت تا آزاد شویم و دوروز زندان نمانیم.در گزارش کلانتری آمده بود 100 سی سی کشف شده ولی مصرف نشده.ما تماما انکار کردیم چون واقعا برای ما نبود و در داخل ماشین هم پیدا نکردند و تستی هم نگرفتند از ما. حالا حکم چیست؟با توجه به اینکه ما کاملا انکار کردیم در محضر قاضی آیا درصورت شهادت بسیجی ها امکان حکم علیه ما وجود دارد ؟ و آیا کلانتری میتواند نظر خود را مبنی بر شرب خمر تغییر دهد؟و آیا درصورت حکم زندادن قابل تعلیق یا جریمه نقدی کردن هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارائه مدارک و دلایل جهت اظهار نظر حقوقی ضروری است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا همان یک نفر که اقرار کرده الکل متعلق به اوست محکوم به حمل و نگهداری مشروبات الکی شود .