مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیرو انتظامی (کوتاهی قد 168Cm)

با سلام و عرض ادب
اول توضیح مختصر در رابطه با خودم میدم بعد مشکلم رو بیان میکنم:
متولد 77 هستم لیسانس الکترونیک دارم با بهترین معدل
بسیجی فعال هستم.گواهینامه کامپیوتر و رانندگی دارم
نوه شهید هستم با مدرک معتبر از سپاه که پدر بزرگم در عملیات های مهمی مثل ولفجر حضور داشتن به مدت چند سال جبهه بودن به صورت افتخاری
خانواده انقلابی هستیم
تمام شرایط رو دارم تنهای مشکلی که اینجا حاکم هست اینکه بنده قدم 168 هست به خاطر کوتاهی دو سانت قد من رو گزینش نمیکنن ازم مدارک نمیگیرن جهت گزینش میشه راهنمایی کنید من چیکار کنم به چه ارگانی باید نامه بدم من علاقه شدیدی دارم که در نیروی انتظامی این مرزو بوم خدمت کنم خواهشمندم از متخصصین گرامی بنده رو راهنمایی کنن.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از ارگان استخدامی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است