مشاوره حقوقی رایگان - دادن سفته

سلام
من و همسرم داریم طلاق میگیریم نامزد بودیم
ولی ایشون منو میشه گفت گول زدن و به نیت ماشین اسم نوشتن برای دوستشون و پول وام ازدواج منو گرفتن
حالا که رسیدیم سر طلاق، مهریه که نمیخوام چون اصلا هیچی نداره که بده
و من گفتم پولمو بده، بعد چند روز زنگ زده میگه پولتو میدم ولی سفته بده
میگم نمیدم میگه نمیدی منم پولتو نمیدم

اگر بریم محضر بنویسم در ضمن اینکه اگر قسط بانک پرداخته نشد کار درستیه؟؟ تو گرفتاری نمیفتم؟
چیکار کنم میشه کمکم کنین؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادن سفته برای شما مشکل ایجاد می کند بهتراست بااستناد به مدارک وادله علیه وی دادخواست مطالبه وجه دهید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بی جهت سفته دادن به صلاح نمی باشد
برای دریافت پولتان می توانید قانونی پیگیر شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

سلام، اگر همسر شما به شما پولی بدهی دارد، او می‌تواند از شما درخواست صدور سفته کند تا به عنوان یک تعهد قانونی برای پرداخت بدهی استفاده شود. اگر شما نمی‌خواهید سفته را بدهید، می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست ابطال سفته را ثبت کنید. در صورتی که همسر شما پولی به شما بدهکار است و قسط بانک پرداخت نشده است، این مسئله با موضوع طلاق شما هیچ ربطی ندارد و باید به صورت جداگانه بررسی شود. بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا روش صحیح و قانونی را برای حل این مسئله پیشنهاد دهد.

موفق باشید