مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام من 18 ساله هستم در ماه آخری پدر من مارو از نیشابور به زاهدان آور برای اینکه تسلط کاملی روی ما داشته باشه پدرم راننده هستن و بیشتر اوقات پیش ما نیستن ولی با این حال مارو آوردن توی این شهر که هر روز خبر حمله تروریستی به گوش میرسه و خانواده پدریم اینجا زندگی میکنن و عموم که در 7 سالگی به من تجاوز کرد هم اینجاست و مادر من برای آبروی خانواده هیچ چیز به کسی نگفت ما توی نیشابور زندگی خوبی داشتیم خانواده مادریم اونجا زندگی میکنن و هیچ مانعی برای رفتن من به اونجا نیست و موقعیت شغلی و درسی خوبی دارم اونجا و میخوام برگردم پدر من خیلی پرخاش گر و شکاک هستن و سر موضوع کوچیکی در اتاق منو شکستن و همیشه تهدید میکنن که نمیخواد ادامه تحصیل بدی با اینکه جلوی همه میگن میخوایم بفرستیمش خارج
میخواستم بدونم برای مستقل شدن و برگشتن به نیشابور باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما خودتان می توانید مستقل زندگی کنید و حق ندارد به زور شما را پیش خودش ببرد.
شما می توانید به منزل پدر بزرگتان برید و اگر پدرتان مزاحمتی داشت می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.