مشاوره حقوقی رایگان - واحد آپارتمان خالی از سکنه

با سلام بنده یک واحد آپارتمان خالی دارم. که مجموعا آپارتمان دارای 8 واحد می باشد. مدت خالی بودن واحد بنده 7 سال می باشد. و در این مدت همه 7 واحد از پارکینگ بنده استفاده نموده اند. با توجه به اینکه اینجانت به مدیریت ساختمان بارها متذکر شده ام که هیچ واحدی حق استفاده از پارکینگ بنده را ندارد، نتها مدیریت ساختمان به اهالی متذکر نشدند حتی خوده ایشان هم به پارک کردن در پارکینگ بنده مبادرت ورزیدند و از پارکینگ بنده استفاده کردند. در حال حاضر آیا بنده باید شارژ این 7 سال که واحد بنده خالی بوده و از پارکینگ بنده بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه ای استفاده شده را باید بپردازم؟؟؟

پاسخ ها :

الهه السادات میرحسینی

سرکار خانم الهه السادات میرحسینی :

به استناد ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا خیر الزامی می باشد لذا شما مکلف به پرداخت شارژ این 7 سال می باشید هر چند که واحد شما خالی بوده و درخصوص استفاده بدون اجازه از پارکینگ شما، می توانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید