مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

با سلام و احترام . در یک درگیری قاضی گفت یا صلح کنید یا بروید زندان . و ما بدلیل عدم اطلاع از قانون مجبور به صلح شدیم . و طرف درگیر در دادگاه متعهد شد کلیه هزینه های قانونی و پزشکی اینجانب را بپردازد ولی تا کنون سر باز زده. حال سوال اینجاست
1- بنظر شما پرونده را از طریق کیفری به جریان بیاندازیم یا حقوقی ؟
2- با توجه به تعهد کتبی که طرف درگیر داده و به صورت مکتوب در دادگاه نوشته تمامی هزینه های قانونی و پزشکی را می پردازم . می شود برای دریافت دیه اقدام کرد.

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام . با توجه به توافق انجام گرفته در صورتجلسه دادسرا ،در محدوده توافق انجام گرفته میتوانید خسارت بگیرید .