مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه

سلام من طی یه تقسیم نامه که برای پدر بزرگم بوده از املاک متعددی از جمله ، ورزشگاه ، استخر ، معدن ، مناطق مسکونی مرغوب ، باغ ، زمین هایی که دانشگاه یا اداره داخلش تاسیس شده محروم شدم و حدود ده سال هست که پیگیری کردم تقسیم نامه ای وجود ندارد و طبق گزارش کارشناس با یک پلاک جعلی ما رو محروم کردن از ارث ، مدارک تکمیل است و دیگر توان مالی پیگیری ندارم ، درضمن وکیل تام اختیار ورثه هستم ، و کارهای وکالت از ورثه را انجام دادم چون من پیگیر بودم , اگر راهی داشت ممنون میشم راهنمایی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدرت در زمان فوت پدر بزرگت زنده نبوده شما از پدر بزرگ ارث نمی برید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

راهکار در جواب داده نمی‌شود و صرفا راهنمایی است در وهله اول باید اسناد و مدارک را بررسی کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است