مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در خصوص بچم

سلام وقت بخیر. من همسرم 5 ساله فوت شده یک دختر 6ساله دارم من بچه رو ب طور مسالمت آمیز می‌بردم خونه خانواده همسرم هفته ای دو یا سه روز الان مادربزرگ رفته شکایت کرده که بچه رو به تنهایی بدون من ببره خونش آیا امکان پذیر ؟؟ بچه هم اصلا دوسشون نداره و علاقه ای بهشون نداره و تنهایی بدون من نمیمونه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگاه حق ملاقات می تواند بگیرد نحوی آن با اجازه قاضی است.شما هم می توانید با توجه به شرایط فرزندتان دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به توضیحات ارائه شده به دادخواست مادر بزرگ توجه نمی کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجباری به بردن بچه به خانه مادربزرگ در صورت عدم علاقه مندی دختر 6 ساله شما نیست . اگر هم اقدام قضایی از سوی خانواده همسر شما اتفاق بیافتد دادگاه مصلحت طفل را در نظر خواهد گرفت .