مشاوره حقوقی رایگان - امکان استفاده از بیمه بیکاری

باسلام و عرص ادب محضر شما عزیزان، اینجانب مدت 6 ماه با یک شرکت قرارداد امضا نمودم یعنی از اول فرردین 1402 الی پایان شهریور سال جاری، متاسفانه شرکت مدت 18 روز هست مرا تعلیق نموده بنا به دلایل واهی، ولی بیمه رد میشود اما از پرداخت حقوق تیر ماه واحتمالا تا پایان قرارداد خبری نیست، اولا چگونه ممکن است، بدون حقوق ، بیمه رد نماید، ثانیا اگر بحث اخراج در میان باشد، می توانم از طریق اداره کار بیمه بیکاری تقاضا نمایم،، ضمنا بنده حدوده 5 ماه در ان شرکت صادقانه کار کرده ام و قبلا با سابقه 20 ساله در کارگاه خانوادگی بصورت بیمه اجباری سابقه کار دارم، متاسفانه شرکت چون تقریبا خصوصی هست با کارگران و حقوق انها اهمیتی داده نمی شود و حرف اول را پارتی میزند براحتی نیروی جدید و سلیقه ای جایگزین می شود، با تشکر از راهنمایی شما عزیزان.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
بدوا در سامانه جامع کار ثبت نام کرده و سپس اقدام به ثبت شکایت تان کنید و آن را از طریق اداره کار پیگیری نمائید