مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام من اسفند 1401 بیکار شدم تمام مدارکم کامل بود و برای بیمه بیکاری اقدام کردم. اما تامین اجتماعی با توجه به اینکه بیمه یکسال آخرم از یک کارگاه رد نشده بود مخالفت کرد. بیش از 6 ماه از بیمه من از کارگاه آخر رد شده. اداره کار هم مخالفت کردند. با توجه به رای 23 و 903 دیوان عدالت که مربوط به شرط یکسال سابقه مستمر در آخرین کارگاه هست. چجوری میتونم پیگیری کنم که بیمه بیکاری به من تعلق بگیرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام درخواستی بنویسید دیوان محترم عدالت اداری بررسی می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای گرفتن بیمه بیکاری ، شما باید ‌ حداقل یک سال سابقه بیمه در کارگاه آخر را داشته باشید