مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

کارفرما به من گفته به علت زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی نامه بیمه بیکاری نمیدهد،من ناهار خود را سرکار نمی‌خوردم و به خانه می‌آوردم دلیل اخراج و زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی شد. در صورتیکه در قرارداد 6ماهه حق ناهار 4 میلیون تومان زده شده و به ما این پول را نداده و سرکار ناهار میدادند من ناهار را نمی‌خوردم و با خودم خانه می‌آوردم.بنظرتان اگر شکایت کنم اداره کار حق را به من میدهد؟کارفرما 80 میلیون سفته از من دارد میتواند با سفته از من شکایت کند؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر از موارد نقض اصول اخلاقی نمیباشد ، چه بسا افرادی که روزه دار باشند و نخواهند و یا نتوانند در موعد ناهار غذا میل نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر شرایط زیر را داشته باشید می توانید از بیمه بیکاری استفاده کنید.

مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی باشید
تبعه کشورهای دیگر نباشید
مستمری‌ بگیر و بازنشسته یا از کارافتاده نباشید

پیش از بی کاری، حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید
دارای شغل آزاد یا بیمه‌ شده اختیاری نباشید
به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشید
یک سال قرارداد با پرداخت حق بیمه در همان کارگاه داشته باشید
بیکاری خود را تا 30 روز پس از اخراج به اداره کار اعلام نمایید.
اگر شرایط بالا را به جز بند آخر دارید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و اگر اداره کار تایید کند می توانید از بیمه بیکاری استفاده کنید و یا اینکه بازگشت به کار بگیرید.