مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام،بنده ب جرم تهدید وتوهین و ضرب و جرح از همسرم شکایت کردم و قرار نهایی دادسرا به نفع من صادر شده،حتی دادسرا شاهد های ایشون رو رد کردن.دادگاه کیفری رفتیم و همسرم از قاضی بااصرار خواست که دوباره حرف شاهد هارو بشنوه.قاضی پرونده دوباره شاهد هارو خواستن،بااینکه دادیاری شاهد هارو رد کردن ممکنه قاضی پرونده قبولشون کنه؟؟؟

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام .بله ، نظر دادگاه کیفری ارجحیت دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست شهادت مجدد شهود بلامانع است و نتیجه به نظر قاضی رسیدگی کننده بستگی دارد دادیار فقط مسئولیت تکمیل تحقیقات را بر عهده داشته نه صدور رای