مشاوره حقوقی رایگان - قرار ملاقات فرزندان دوران قبل از طلاق

با حکم دادگاه و بدون حضور خوانده و با توجه به اینکه خواهان یک بار اقدام به خودکشی کرده و تعادل روانی ندارد آیا معقول است که دادگاه 3 روز قرار ملاقات خواهان را با فرزندان صادر کند ؟در این خصوص آیا امکان اعتراض به رای دادگاه وجود دارد ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله این امکان وجود دارد .اما برای به نتیجه رسیدن باید بتوانید اثبات کنید که ایشان سلامت روانی ندارند و باعث به خطر افتادن سلامت فرزندان خواهند شد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

صلام علیکم در صورت توانایی اثبات شما می توانیذ کلاً حکم حضانت فرزند را اخذ کنید.