مشاوره حقوقی رایگان - مجازات فرار از خدمت

با سلام بنده 15سال سابقه خدمت دارم حدود ده ماه قبل خانمم تصادف کردن و از ناحیه نخاع دچار آسیب دیدگی شدن و قسمت های پایین کمر دچار بی حسی شد و پاهاش هم شکست .دوماه مرخصی بدون حقوق گرفتم و الان حدود شش ماه میشه که نرفتم سر خدمت .الان پرونده رو نیابت زدن به شهری که سکونت دارم و حکم جلب زدن توی سامانه ثنا دیدم .میخواستم راهنماییم کنید که مجازات فرار از خدمت چیه و چیکار میتونم بکنم . آیا با 15سال میتونم بازنشسته بشم ؟ یا برای فرار زندان می‌فرستم یا جریمه میشم .لطفاً راهنمایی کنید .ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
حتما خود را معرفی و درخواست استعفا یا بازخرید نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید معمولا بعد از شش ماه منجر به اخراج است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله احتمال بازنشسته شدن وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست استعفا یا بازخرید نمایید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

با توجه به مشکلات پیش اومده اگه قصد ادامه کار ندارید تقاضای بازخرید کنید البته حقوق از بازنشسگی کمتر میشه