مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از اوراق مجعول و سرقت مستوجب تعزیر

سلام خسته نباشید بر شما موکلین گرامی.
اینجا ی چکی از شخصی طلبکار بودم طرف چک را به نام برادرم نوشت وبرادرم هم پشت چک را امضاء کرد داد خانمم وخانمم رفت بانک وپول تو حساب بود خانمم هم چک را برگه کرد همونجا و ماموربانک بهش گفت که این امضاء صاحب چک نیست ورفته طبق ماده 14اوبرگه ای که بانک برگشت زده بود نوشته بود ماهم رفتیم چک را گذاشتیم اجرا از اون طرف صاحب چک رفته بود شکایت خانمم وبرادرم را کرده که اینا چک من را سرقت کردن وخودشون امضاء وپر کردن خانمم وبرادرم رفتین پیش قاضی که این چک را نه من نه برادر شوهرم سرقت نکردیم وتوش دست نبردیم قاضی پرونده هم داد کارشناس خط
کارشناس اولی گفت که امضاء خانمم هست رفتیم اعتراض کردیم سه نفره گفتن که امضا خانم وبرادر من نبود طرف رفت اعتراض کرد رفت کارشناس پنج نفره کارشناس پنج نفر هم نظریه سه نفره را تاید کردن اینم بگم صاحب چک خودش چک را امضاء نکرد وننوشت داده شخص دیگه که بتونه پول منو نده بعدش چند روز جلو تر ابلاغی اومد برا خانمم که ظرف پنج روز بیاید و عدم حضور جلب ماهم رفتیم وی فیش گذاشتیم اینم بگم خانمم چند سال جلو تر ی چکی داده بود به عنوان تخلیه خانه و منم چک راخودم امضاء کردم وطرف رفته چک را گذاشت اجرا شکایت جعل کرد اونجا محکوم شد وماپولشو دادیم رفت
حالا اون طرف رفت استناد کرده بود به اون پرونده ووقتی رفتیم پیش قاضی قاضی به خانمم گفت شما مجرم هستید ولی خانمم گفت اقای قاضی اون چک از خودم بود من چک شخصی را جعل نکردم وازی حرفا حالا نمیدونم چه میشه حتی پیامها ومدارکی که از طرف داشتم گذاشتم رو پرونده حتی دوتا چک من ازش دارم به قاضی هم گفتم بعد خانمم رفته بود برا کپی اوراق پرونده بازپرس بهش گفته برو بفکر رضایت باش حالا با این اوصاف که نظریه به نفع مابوده و پیامک های که صاحب چک داده که چکهای را که دستت دارم پیامهای دیگه نمیدونم چطور شده قاضی پرونده این حرفا به خانمم زده لطفا راهنمایم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است