مشاوره حقوقی رایگان - چک و اعسار

سلام بنده مغازه دار هستم ،از برج 11 پارسال مشکلات مالی پیدا کردم که ریشه از گذشته تا چندماه قبل هم داشت ولی از برج 11 چکهای من برگشت خوردن و اقسام معوق ،الان بعضی از چکهام که اقدام کردن و رسیدگی و اجراییه صادر شده البته یکماه نشدن از صدور اجراییه ، بعضی ها برگشت زدن و اقدام نکردن ، الان سوال من اینه با توجه به اینکه من داخل مغازه ام جنس دارم و مشکلی هم با پرداخت چکهام توسط اجناسم ندارم و اینکه اگر چکهایی که اقدام میکنن از اجناس مغازه بپردازم و برای چک‌های بعدی جنسی باقی نموند باید چکار کنم و آیا من میتونم اعسار بزنم ،البته ی ماشین هم الان زیر پام هست که فقط پلاکش به نام خودم هست و 5/5دانگ به نام کسی دیگست و نیم دانگ هم در رهن ایشون هست ، لطفا راهنمایی کنید که در درخواست اعسار چگونه باید اموالمو معرفی کنم که اعسارم رد نشه چون اموال من هم جنس مغازه هست .

پاسخ ها :

معرفی اموال برای چک برگشتی اعسار از پرداخت چک چک برگشتی اعسار چک