مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال متوفی

سلام 27سال پیش پدرم به رحمت خدا رفتند و ایشان همسر دوم و4فرزند ازایشان دارند و ما چون باپدرم زندگی نمی کردیم ازاموال ایشان اطلاعی نداشتیم به همین جهت همسر پدرم تمام اموال ایشان را تصاحب کردند و ما (خواهر و برادرانم)چون مدرکی نداشتیم نتوانستیم حقمان را مطالبه کنیم میخواستم بپرسم پس از گذشت 27 سال مامیتوانیم حقمان را مطالبه کنیم ؟وازچه طریقی؟

پاسخ ها :

استعلام اموال ارثی پدری استعلام اموال متوفی تصرف ارث پدری توسط نامادری ارث پدری ارث