مشاوره حقوقی رایگان - حمل شراب یک و نیم لیتری

با سلام و احترام
بنده در آبان 1401 در ایست بازرسی رودبار بخاطر حمل یک و نیم شراب دستگیر شدم (بار اول) و چون دانشجوی عکاسی بودم و دوربین و کارت دانشجویی همراه من بود به عنوان وثیقه ضبط کردن و گفتن فرداش به دادسرا رودبار مراجعه کن، بنده مراجعه کردم و مجازات جزای نقدی، 10 ضربه شلاق و 6 ماه حبس ( همه بصورت تعزیری ) که قاضی محترم حکم تعلیق یکساله نوشتند و تمام اموال وثیقه رو به من برگرداندن و گفتن آزادی و حتی در کلانتری انگشت نگاری هم نکردند! اما پس از گذشت بیش از یکماه در تاریخ 18 دی ماه 1401 ابلاغیه‌ای برای اجرای حکم در عدل ایران ثبت شد! در قسمت خلاصه پرنده رفتم و دیدم نوشته پرونده مختومه شده است و اطرافیان گفتند چون نوشته مختومه یعنی پرونده بسته شده و نمیخواد پیگیری کنی و تا به امروز هیچ ابلاغیه‌ای دیگری دریافت نکردم تا اینکه دیدم دیروز بانک پاسارگادم از طرف دادگاه رودبار مسدود شده! خواستم بدونم الان باید دقیقاً به کجا مراجعه کنم که این مشکل قضایی رو حل کنند و آیا بخاطر عدم حضور مجازات من تشدید میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است