مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجمیع

باسلام
بنده درپرونده ای به جرم غصب عناوین، سرقت و استفاده از سند مجعول به پرداخت جریمه و وسال حبس محکوم شدم که بعدازقطعی شدن حکم بارضایت شاکی پرونده به شیش ماه حبس کاهش یافت وجلبم اومده وبعدازآن درپروندة ای دیگه به جرم جعل به شیش ماه پابند الکترونیکی البته بالطف قاضی محترم واوضاع احوال خودم محکوم شدم وحکمش هم قطعی شد. هردومال یک استان هستن میخواستم ببینم امکانش هست زندان نرم وچه درخواستی بدهم که کمکم کند ممنون ازلطفتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به نظر می‌رسد شما از نهادهای تخفیف نمیتوانید استفاده کنید