مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

باسلام پدرم سرطان کولون داره و متاستاز کرده و عمل جراحی انجام دادند برای معافیت اقدام کردم توکمیسیون یکی از اعضا موافق معافیت بود چون متاستاز داده بود ولی یکی از اعضا گفت پدر سرحال هست بلاخره گفتند چون فعلا معافیت تحصیلی دارم پرونده باز میمونه تا سه ماه قبل از اتمام تحصیل مجددا اقدام کنم ولی برای من پیام اومده رای کمیسیون منفی است اما من الان نیاز به معافیت دائم دارم تا بتونم جایی مشغول به کار بشم می تونم اعتراض بزنم؟چقدر زمان دارم تا اعتراض کنم?

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مقاله سیر تا پیاز اینجانب را در سایت دادراه مشاهده کنید اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید