مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

باسلام
زمینی حدودهزارمترکه تاچندسال پیش دران کشاورزی میکردیم وبصورت کرت بندی شده بود راشخصی که پایین زمین بنده زمین داردبدون اطلاع بنده بااستفاده ازتراکتورصاف نموده وتمام اثارکرت بندی راازبین برده وبه زمین خودش اضافه کرده وتاسال گذشته دران مشغول کاشت شده است وامسال که متوجه شده بنده ازعملش اطلاع پیداکردم زمین رارهاکرده ونکاشته است
لطفابفرماییدباچه عنوانی ازایشان شکایت کنم
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید و

و اگر شما سند رسمی مالکیت دارید می‌توانید دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

. دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما می‌بایست در صورتی که دارای سند می‌باشید دادخواست خلع ید و اجرت المثل بدهید و یا تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کیفری داشته باشی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه تصرف عدوانی به استناد مدارکی در دسترس دارید ، در یکی از خدمات قضایی به ثبت برسانید . همچنین دعوای خلع ید را نیز می توانید مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست خلع ید و اجرت المثل بدهید و یا تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کیفری داشته باشی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین شما را تصرف کرده است می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر زمین را پس گرفتی اجرت المثل ایام تصرف