مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و شرایط وام ازواج

سلام وقت بخیر،

1.در صوررت ازدواج با دختری که از مادر ایرانی هست و ایرانی محسوب میشود ولی پدر افغانی دارد وام ازدواج تعلق میگیرد؟

2. برای این دختر هنوز شناسنامه نگرفتند، چون که پدر ایشان غیر قانونی وارد کشور شده اند، گرفتن شناسنامه برای این دختر از طریق مادرشان امکان پذیر است؟ به طوری که اصلا نیازی به پدر ایشان نباشد؟

درضمن، پدر ایشان راضی به برگشت به افغانستان برای تکمیل مدارک و ورود قانونی به کشور نیستند چون که پیر و معتاد هستند و توان چنین کاری را ندارد. دختر هم 17 سال سن دارد.

سپاس گذار میشم پاسخ کامل و درست به این دو پرسش بدهید.

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا بایست از طریق دادگاه حکمی مبنی بر ازدواج شرعی و احراز نسب انجام بپذیرد و بعد از طریق استانداری برای اخذ تابعیت اقدام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید موضوع را از بانک پیگیری کنید