مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام و خسته نباشین من یه زمین داشتم که 3 دانگ آن را به همسرم و 3 دانگ را به بچه نابالغ ام دادم به صورت قولنامه ای بدون آنکه مبلغی دریافت کنم ولی در قولنامه نوشتیم که من به اینا به مبلغ معین که ذکر شده در قولنامه و دوباره این زمین را من با پول خودم ساخته ام . تو قولنامه ولی نه تاریخ فروش و نه تاریخ تحویل گذاشتیم. آیا این قولنامه اعتبار قانونی دارد ممنون از کمکتون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت صحت یا عدم صحت قرارداد ، باید مفاد مبایعه‌نامه بررسی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر در حال حاضر مدعی وجود ندارد و همگی توافق دارید با یکدیگر جای شک و شبهه ای وجود ندارد ولی اگر طوری است که اختلاف جدی دارید یا احتمال می‌دهید در آینده برای شما مشکلی پیش بیاد راه حل دارد مشاوره تماس تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام و درود قولنامه تا وقتی که به موجب حکم دادگاه باطل نشده اعتبار دارد و معتبر است همچنین نداشتن تاریخ فروش یا تاریخ تحویل فی نفسه باعث ابطال قولنامه شما نیست منتها آن چیزی که ممکن است باعث ابطال قولنامه شما شود سوری بودن آن است . یعنی یکی از طرفین یا فروشنده یا خریدار شما همسرتان یا فرزندتان باید ادعا نماید که این معامله صوری بوده و یا باید ادعا نماید به دلیل اینکه ثمن واقعی برای این معامله تعیین نشده این معامله باطل است پس در این حالت به دلیل صوری بودن و یا عدم تعیین ثمن امکان ابطال این قولنامه وجود دارد و شرط آن نیز این است که یکی از خریداران یا فروشنده چنین ادعایی را به محاکمه صالح طرح نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن و محتوای آن بررسی شود و اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند العقود تابعه للقصود
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات کند..

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی قولنامه وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توضیحاتی که ارائه شد قرارداد منعقد شده که می توان بیع نامید شرایط و احکام آن ، رعایت نشده است و در صورت واقعیت این بیع ( نه صوری بودن آن ) باز هم شرایط صحی رعایت نشده است و قابلیت ابطال دارد . وانگهی چنین قراردادی ، اگر روزی بر روی میز محکمه قرار گیرد شواهد و قراین نشان می دهد که این یک معامله صوری ای بیش نیست ؛ زیرا اساسا کودک نابالغ ، اهلیت انجام معامله را ندارد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند توضيح و مشاوره تلفني است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرف نداشتن تاریخ فروش و تاریخ تحویل مسئله ای ندارد و اصل بر صحت معامله می‌باشد مگر ادعای صوری بودن معامله توسط هر یک از طرفین مطرح شود