مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خرید زمین

در سال 93 قطعه زمینی 200 متری به ارزش 180 میلیو ن از یکی از اعضای تعاونی شهرداری یاسوج خریدم این زمین را در سالهای گذشته شهرداری یاسوج به متراژ14 هزار متر از سه خانواده خریده و به اعضا واگذار کرده .وقتی برای انجام کارهای ثبت رفتم یکی از خانواده هایی که زمین را به شهرداری فروختند جلوگیری نموده واجازه ی کار نداد مدت 6 ماه است که فروشنده ی زمین من و این طرف درگیر دادگاه هستند و نتوانستند مشکل را حل کنند و سر من بی کلاه ماند و عجله دارم چکی بابت تضمین معامله از طرف دارم خواستم ببینم آسانترین و کوتاه ترین راه برای وصول پول ویا زمین من چیست؟ به هر وکیلی مراجعه کردم همه اظهار کردند باید مشکل فروشنده با صاحبان اصلی حل شود تا بتوانی اقدام کنی.آیا میتوانم شاکی فروشنده به عنوان فروش مال غیر و کلاهبرداری شوم واگر بتوانم آیا وکیل میتواند ثابت کند؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

با توجه به این که دست قبل تر از فروشنده شما یعنی شهرداری ملک را به طرف مقابل شما فروخته شما نمی توانید علیه فروشنده طرح شکایت کیفری کنید مگر این که ثابت کنید که فروشنده می دانسته که معامله قبلی غیرقانونی بوده و ملک متعلق به شخص دیگری به جز شهرداری بوده که این هم کار سختی است. شما می توانید طرح دعوای حقوقی کنید.