مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عقد انقطاعی وکالت بلاعزل و توکیل بغیر ضمن عقد با بخشش مهر و قبول مابذل

سلام بنده سال 86 با خانمی صیغه 99سال و شرط ضمن عقد بذل مدت و بخشش مهریه پیش عاقد بدون محضر خانه با مهر 14سکه و حج عمره انجام دادیم و سال 93 در انتهای دفترچه قسمت شرایط بذل مدت باهم توافق به فسخ و انحلال صیغه بصورت مکتوب و بردن چند تیکه از لوازم یخچال ساید و فرش و کریستالها و لوازم اشپزخانه و.... توسط خانم که هردو امضا کردیم و همسایهای اپارتمانم حالا شهادت به بردن لوازمات خانه در اون زمان و رفت و امد نکردن ایشان به اپارتمان دادند و بنده پس از فسخ با اون خانم اقدام به ازدواج دائم با خانم فعلیم و سکونت در همان اپارتمان و بچه دار شدن 2فرزند دارم و در 5سال گذشته هیچگونه تماس تلفنی و حضوریم باهم نداشتیم ولی ایشان دادخواست مطالبه مهریه با رونوشت جدید که از عاقد گرفته کرده و صیغه نامه اصلی را رو نکرده و منم غیابی محکوم شدم و بعد از 67روز که فهمیدم واخواهی کردم و بعلت خارج از مهلت رد شد و تجدید نظر هم رای بدوی تائید کرد و چون کپی اون نامه شانسی داشتم نشان دادم دادگاه قبول نکرد و گفتم اصل صیغه نامه که فاقد عکس و خط زدن اسمم بود و برگه اخر امضا کردیم ارائه نکرد به دادگاه و ایشان قرار تامین 2تا ماشینم و تقاضا توقیف داده و حال اینکه اون خانم میگه ما فسخ نکردیم و من در خانه پدرم منتظر تماس و برگشت به زندگیم هستم و اجرائیه مهریه هم کرده و ارجاع شده به کارشناس 2تا ماشینم که جائی قایم کردم و این خانمم هم یادش دادن که تو زن داشتی چرا بمن نگفتی و زندگیمو خراب کرده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در عقد متعه(صیغه) شرط صحت پرداخت مهریه است چگونه قبل از پرداخت اقدام نموده اید مگر اینکه عدم پرداخت مهریه و مدت طولانی صیغه حکایت از عقد دایم داشته باشد ؟؟؟؟