مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن

سلام. بهترین راه پول قرض دادن که سندی دستم باشه و معتبر باشه برای دادگاه چیه ؟ به همسرم میخوام پول بدم برای خرید خانه میخوام سندی دستم باشه که اگر خواستیم طلاق بگیرم بتونم ادعا کنم برای خونه منم پول دادم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مقابل میزان مبلغی که پرداخت می نمایید عنوان کنید که به همان اندازه به شما در خرید منزل مذبور سهم داده شود و این مورد در مبایعه نامه و سند مالکیت نیز قید گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و معامله ای تحت عنوان قرض را منعقد کنید تا به عنوان یک سند رسمی شما دلیلی بر قرض داشته باشید تا به راحتی در صورت انکار قرض گیرنده ، حق خویش را اثبات کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید رسید بگیرید که مبلغ فلان به شما بدهکار است و امضاء و اثر انگشت بزند.
توجه داشته باشید ممکن است بعد از چند سال طلاق بگیرد که در این صورت ارزش پول از بین می رود و مطالبه طبق رسید نتیجه ای نخواهد داشت و فایده‌ای ندارد.
بهتر است نوشته ای بگیرید که به اندازه پولی که می گذارید در منزل ل شریک هستید.