مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

باسلام و تهیت اینجانب بازنشسته سازمان مالیاتی کشورم چندی پیش شخصی ازشهرستان بم تلفن کردوپس ازکلی اه وناله وشکایت گفت مالیات سنگینی برام نوشتنددارم بیچاره میشم وتاکیدکردهرکاری میتونیدبرام انجام بدید من هم درنگ نکردم وازجون ودل براش مایه گذاشتم ومالیات یک ملیاردوشصت ملیون تومنی را تبدیل کردیم به دوتافیش صدوچهل ملیونی دادیم دستش پرداخت وتمام مطابق عرف رایج مادرخواست دستمزدمان را که عددی حدود200ملیون بودازش خواستیم ولی متاسفانه بقول مثل معروف فارسی خرش ازپل گذشته وحاضرنیست نصف ان راهم حتی بدهدضمنامن یک وکالت کاری وپرینت مکالمات ازش دارم اکنون خواستم بدونم اگرمن ازایشان طرح دعوی بکنم درمحاکم‌ قانونی نتیجه ای عایدم‌میشود یاناچارمتوسل به خشونت بشم بسیاربسیار ازلطفی که میکنیدسپاسگذارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا خود شما هم ممکن است در معرض اتهام قرار بگیرید مگر انکه اقدامات شما کاملا قانونی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا نتیجه نخواهید گرفت

و جهت اظهارنظر دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه وجه به مبلغ ...... بابت حق الزحمه ناشی از انجام وکالت در اداره امور مالیاتی بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اقدامات انجام شده قانونی بوده می‌توانید علیه او اقدام کنید