مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت جواز کسب برای زندانی

سلام خسته نباشید من یکی ازآشنایان
در زندان به سر می برد و گفتند بهش که جواز کسب یا فیش حقوق بیاورید آیا من ضامن جواز کسب ایشون بشوم چه خطراتی میتونه برای من داشته باشه؟ ممنون میشم زود جواب دهید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام منظور شما شفاف نیست جواز کسب برای مرخصی خواسته اند؟ یا برای زندان نرفتن؟ در صورتی که خودش را در موعد مقرر معرفی نکند به زندان ضمانت شما توقیف خواهد شد