مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام. من سال 99 در روستا زمینی بایر بر به جاده خریدم که طبق اسناد و مدارک حدود50سالی هست هیچگونه کشت و زرع و.. نداشته و ، و چون پاینتر از سطح جاده بود بود،اقدام سنگ چینی تا مماس بر اسفالت کردم.بعد از اتمام و قبل خاکریزی برای پر کردن و همسطح سازی زمین با جاده، جهاد کشاورزی اقدام به تخریب بخشی از دیوار کرد. چون در طرح هادی نبود. با تلاش و.. خودم و کمک سی میلیونی به بازنگری طرح، درسال1400 نقشه جدید صادر شد و متاسفانه زمینم به بافت الحاق نشد و 33متر فاصله داریم از طرح. با موافقت دهیار و بخشداری و فرمانداری و کمیته تطبیق، نسبت به تجدید نظر و اصلاح نقشه طرح، نامه ای به بنیاد مسکن ارسال شد ولی ریاست بنیاد گفته چون تصویی شده، 10سال دیگه باید صبر کنه. و نامه جهت تجدید نظر به استان نخواهم. نوشت.
الان بشدت نیاز به ساخت یک کارگاه برای کار دارم، جهاد برای الحاق ووتغییر کاربری مطمئنا هزینه زیادی میگیره و خودشونم. میگن ظلم شده بشما ووکاری کنید بنیاد تجدید نظر کنهـ. ایا اصولا چنین درخواستی رو ریس بنیاد میتونه به استان بده؟ و اینکه در نقشه های جدید طرح هادی، محدوده زمین من بصورت کاملا هایلایت و پررنگ درج شدت و کلمه حصار قید شده رو زمینم. ایا میتونم بخاطر این نقشه رسمی که دست ارگانها و حتی جهاد هست، اقدام به دیوار کشی دور زمین، و ساخت 50متر کارگاه در انتهای زمین بکنم؟

پاسخ ها :

تغییر کاربری