مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف پرونده

سلام.خسته نباشید.خودم شاکی پرونده هستم و پرونده در مورد پیش خرید مسکن هست که نتونست بسازه سازنده وازش شکایت کردم که پولمو با ضرر و زیان برگردونه که در عدالت مساوات شهرستان تعهد داد که میدهد ولی نداد.پرونده صورت جلسه شد رفت دادگاه .تو دادگاه هم مراحل طی شد تا اخرین رای داور که برام اومده نوشته اجراییه.من ثبت کردم برای اجرای احکام مدنی.میخواستم بدونم اجرای احکام مبلغ خسارت ضرر و زیان منو تعیین میکنه آیا؟ممنون

پاسخ ها :

مطالبه ضرر و زیان ملک از سازنده عدم انجام تعهد توسط سازنده ملک شکایت از سازنده ملک