مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پول از عابربانک

باسلام خدمت وکلای عزیز
در سال 1399 وکیلی (که بعدها فهمیدم این وکیل در سال 1398از کانون وکلا بیرون شده است)به من پیشنهاد جای گزینی بنده در مزایده که نفر اول پول خانه برنده شده را ندارد باپرداخت سی میلیون پولی که به دادگاه واریز کرده اینجانب اقدام نماید که بنده 600میلیون پول وکارت بانکیم را به اودادم که در دادگاه این اقدام را یک دروغ ساده اعلام کرد وحکم قطعی هم یک دروغ ساده اعلام کرد. این شخص بدون اجازه بنده چندین بار به بانک مراجعه کرده است ومبلغهایی از 15 میلیون تا12میلیون جمعا 185 میلیون طی چندین روز انتقال به حساب خود ودیگران انجام داده است آیا میتوانم بابت برداشت از بانک و ایشان شکایت کنم برای دادن کارت شاهد دارم وبرای خودم در هنگام انتقال پول مدرک دارم که در آن شهر نبودم . درضمن انتقال پول از طریق دستگاه PENPADداخل شعبه که دست یکی از باجه های است انجام شده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و