مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص چک

سلام . بنده پارسال قرار بود که با دو نفر شریک شویم قرار شد که هر کدام چکی به مبلغ سهم خود بگذاریم که مبلغ چک من ۴۰۰ میلیون تومان بود . و قرار داد امضا کردیم . بعد از یکماه ما باهم تفاهم کاری نداشتیم و بنده جدا شدم . وگفتم چک من را بدهید اونها ندادن . گفتم حداقل برگ قراردادی که امضا کردیم بدهید بازم ندادن . و من رفتم چک را مفقود اعلام کردم و نامه از دادگاه گرفتم و تو بانک گذاشتم که چک مفقودی اعلام شد. ایا بازم میتونم کاری کنم که چک را بگیرم یا نه . چون اینها یکسال منو بازی میدن . و نمیگن نمیدیم . میگن میدیم. ولی من به انها نگفتم که چک را مفقودی اعلام کردم . البته این راهم ذکر کنم که بنده ۵ سال کارمند اینها بودم تو بازار صنف لوازم خانگی پخش . اونها دارن چک منو گرو کشی میکنن که من مبادا حسابهای مشتریها یا چکهای مشتریها پاس بشود و مشکلی پیش نیاید . البته اینها کاملا بنده را میشناسن که من ادمی نیستم که بخوام چوب لای چرخشون بزارم . ولی با این حرکت یجورایی از حس نیت من سو استفاده کردن الان هم حسابهاشون گرفتن . ولی نمیدونم چرا نمیدن .
ارادتمند شما ...

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

باید به جای اعلام مفقودی به بانک اظهارنامه استرداد برای شرکا ارسال می کردید. هم اکنون هم می توانید با فرستادن اظهارنامه برایشان استرداد لاشه چک را درخواست کنید. البته پیش از آن می توانید از فرد یا افراد آشنا بخواهید که وساطت کنند.